Šis Frosts lankstus išpjaustymo peilis – nepakeičiamas įrankis mėsininkams, žuvų apdirbėjams ir visiems, kuriems svarbu aštrumas, patogumas bei patikimumas. Pagamintas Švedijoje, jis pasižymi ilgaamžiu plienu, ergonomiška neslystančia rankena ir idealiu lankstumu tiksliam darbui.
Ši lentelė ne tik tarnauja kaip darbo paviršius – ji yra estetikos ir funkcionalumo sintezė, pagaminta iš tankios, sodriai raštuotos medienos, vizualiai primenančios ušūra arba tamarindo tekstūrą. Išraiškingi medienos raštai atrodo tarsi šepetėliu nutapyti – kiekvienas blokelis tarsi atskira banga, kuri kuria gyvą paviršiaus judesį.
Šis „Victorinox“ iškaulinimo peilis su lanksčiais ašmenimis – tai nepriekaištingo tikslumo ir patikimumo įkūnijimas, sukurtas profesionaliems mėsininkams, žvejams bei visiems, kuriems svarbus efektyvumas, aštrumas ir komfortas dirbant. Lenkta forma ir lankstumas leidžia lengvai manevruoti aplink kaulus ir sąnarius, užtikrinant švarų bei tikslų pjūvį be papildomo spaudimo.
Kokybiškas 10 vnt. kaltų komplektas, skirtas tiksliam ir įvairiapusiam darbui su medžiu. Kiekvienas kaltas pagamintas iš grūdinto anglinio plieno – puikiai išlaikančio aštrumą ir atsparaus dėvėjimuisi. Skirtingos formos ir pločiai leis lengvai atlikti tiek grubius įpjovimus, tiek subtilų drožinėjimą.
Autentiškas XIX a. meistro darbo įrankis, atkeliavęs tiesiai iš Anglijos aukso amžiaus stalių dirbtuvių. Šis lenktas skaptavimo kaltas (gouge) buvo sukurtas apie 1860 metus garsiojo Joseph White kalvystės namuose Šefilde – mieste, kuris tada buvo žinomas kaip pasaulinis plieno sostinė.
Šis peilis – tikras virtuvės variklis, kai reikia ne tik preciziškumo, bet ir galios. 17 cm ilgio geležtė leidžia vienu judesiu įveikti didesnius produktus – nuo stambios mėsos iki storų daržovių. Aogami #2 plienas garantuoja žvėrišką aštrumą ir išlaiko kraštą net po ilgo darbo.
Tai nėra eilinis virtuvinis peilis – tai aukštos klasės meistro darbas, sukurtas ne tik pjauti, bet ir stebinti. Jo brutaliai tiksli geležtė buvo išbandyta realiomis sąlygomis: minkštas pomidoras be jokio spaudimo skyla į ploniausias skilteles, vytinta jautienos išpjova slysta peiliu tarsi šilkas, o žalia morka lūžta švariai – be garso, be plyšimo.
Šis peilis tinka tiek mėsai, tiek daržovėms, tiek žuviai – ypač kai reikia kontrolės ir manevringumo. Kurouchi paviršius ne tik saugo nuo oksidacijos, bet ir sukuria išskirtinį estetinį charakterį.